Hans Hagen & Philip Hopman (ill.) / Wim Hofman - Jubelientje le

Schrijver:
Titel: Jubelientje leert lezen en schrijven / Van Aap tot Zip: voorleesverhalen, zelfleesverhalen, beeldverhalen, versjes en gedichten en veel tekeningen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : Querido
Bijzonderheden: 2013, 2e dr., zw/w ills., gebonden, hard cover, perfecte staat / 2006, zw/w en kleur ills., gebonden, hard cover, perfecte staat.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twee prachtige voorleesboeken vanaf 6 jaar, geschreven door twee top auteurs (ook geschikt om zelf te lezen, vanaf 8 jaar), samen 10 euro. Zijn ook apart verkrijgbaar.

Jubelientje leert lezen en schrijven - verkoopprijs 8,00 euro
Jubelientje weet precies wat ze wil! Leren duiken, een hondje uit het asiel. Samen met Dirk-Jan verzint ze wat ze zou doen met één miljoen. De leukste oma van de wereld zorgt ervoor dat het niet uit de hand loopt. In Jubelientje leert lezen en schrijven zijn opgenomen Jubelientje leert lezen en Jubelientje speelt vals (beide Getipt door de Kinderjury) en Jubelientje wordt wild (Longlist Gouden Uil). 83 verhalen, liedjes, woordspelletjes, strips, brieven en heel veel tekeningen. Om voor te lezen of zelf te lezen na ongeveer één jaar leesonderwijs.

Van Aap tot Zip - verkoopprijs 4,50 euro
Wim Hofman is de schepper van onder andere vrolijke, rijk geïllustreerde zelfleesboekjes zoals Aap en Beer op reis, Uk en Bur, Grote Pien en Kleine Pien, Suusje Pietz en Zip en andere verhalen. Hij maakte ministrips van bekende sprookjes en van bizarre verhalen die hij zelf bedacht. Het Oude en het Nieuwe Testament bracht hij terug tot naïef-oneerbiedige centsprenten. Hij vertaalde en illustreerde gedichten van Jacques Prévert. En hij debuteerde met spannend-komische ridder(voorlees)verhalen: Welwel, de zeer grote tovenaar.
Uit dit werk, licht van toets en voor kinderen vanaf een jaar of acht (of om voor te lezen vanaf zes), is hier een keuze bijeengebracht. Met veel ilustraties, waarvan een groot aantal in kleur.
Verder lezen

Wijds Uitzicht uit Exloo

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Hagen & Philip Hopman (ill.) / Wim Hofman - Jubelientje leert lezen en schrijven / Van Aap tot Zip: voorleesverhalen, zelfleesverhalen, beeldverhalen, versjes en gedichten en veel tekeningen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wijds Uitzicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wijds Uitzicht
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wijds Uitzicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wijds Uitzicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wijds Uitzicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.