Louman, Rene - Heden en verleden, altijd nu

Schrijver:
Titel: Heden en verleden, altijd nu
ISBN: 9789078068549
Taal: Nederlands
Uitgever: Voetnoot
Bijzonderheden: 2009, paperback, goed exemplaar
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
In Centrum van Ouderen 'Flesseman' aan de Amsterdamse Nieuwmarkt is met de bewoners een bijzonder fotoproject gerealiseerd. René Louman, receptionist bij 'Flesseman' en in zijn vrije tijd enthousiast en getalenteerd fotograaf, heeft op unieke wijze het verleden en het heden van de bewoners in één beeld aan elkaar weten te koppelen.
Hij maakte foto's van ruim vijftig ouderen, en plaatste deze met behulp van fotobewerking in foto's van vroeger. Het samenvoegen van twee tijdsbeelden geeft in één oogopslag een spannend en biografisch beeld van de persoon op de foto. Het resultaat is een unieke verzameling foto's, die naast elk individueel verhaal ook een mooi tijdsbeeld schetst van een groep ouder wordende Amsterdammers in een levendige volkswijk van Amsterdam: de Nieuwmarktbuurt. Foto's van eigenzinnige mensen die door de jaren heen de stad Amsterdam zijn kleur hebben gegeven.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Louman, Rene - Heden en verleden, altijd nu