Sweeney, Michael S., Kayal, Michele, Towner, Elizabeth, National Geogr

Schrijver:
Titel: Survivalgids
ISBN: 9789048813001
Uitgever: Carrera culinair
Bijzonderheden: Als nieuw - Stevige paperback winkelfris
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat doe je als je verdwaald bent in het bos? Hoe overleef je een aanval van een zwerm bijen? En als je tijdens een ramp langdurig moet schuilen, welke spullen zijn dan handig om op voorraad te hebben?
De Survivalgids is een uitvoerige en gebruiksvriendelijke gids, uniek in zijn soort. Met overlevingsadviezen van National Geographic-experts. Hierin lees je alles wat je moet weten om natuurrampen te overleven. Alle basisbeginselen over navigatie, gezondheid, het vinden van voedsel, het maken van vuur en het zenden van noodsignalen zijn hierin gebundeld. Elk hoofdstuk bevat gedetailleerde illustraties, handige checklists, spannende verhalen en vele kleurenfoto's.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.