Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

NABER, Johanna W.A. - Vrouwenarbeid. Orgaan van de Vereeniging

Schrijver:
Titel: Vrouwenarbeid. Orgaan van de Vereeniging Nationale Tentoonstelling van Vrouwenarbeid. Uitgave der afdeling 'Letteren en Wetenschap'. (Met handgeschreven opdracht van Marie Jungius).
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Amsterdam, Vereeniging Nationale Tentoonstelling van Vrouwenarbeid, 1898. 30 x 26 cm. Linnen band met jugendstilversiering: de zon komt op! Compleet in 36 nummers, 300 p. Met vignetten veelal gesigneerd CvdH = Cornelia van der Hart. Voorin een handgeschreven opdracht van een van de medewerksters, Marie Jungius: 'Aan mijn kleine (!!!) Vriendin/ Hélène v.d. Water!/ (handtekening)'. Marie Jungius (1864-1908) was medeorganisator van de Nationale Tentoonstelling van Vrouwenarbeid en in 1901 werd zij eerste directrice van het Nationaal Bureau voor Vrouwenarbeid. Hélène van de Water (1881-1974) was later de schoonmoeder van de astronoom Jan Hendrik Oort. De boekband is wellicht ook ontworpen door Cornelia van der Hart.
Verder lezen

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

NABER, Johanna W.A. - Vrouwenarbeid. Orgaan van de Vereeniging Nationale Tentoonstelling van Vrouwenarbeid. Uitgave der afdeling 'Letteren en Wetenschap'. (Met handgeschreven opdracht van Marie Jungius).