Frissen, Paul - Van goede bedoelingen / beschouwingen over de s

Schrijver:
Titel: Van goede bedoelingen / beschouwingen over de staat van Nederland
ISBN: 9789461643216
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheden: 2014, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
'Nog steeds acht ik de staat een gevaarlijke institutie, veel beleid betuttelend, maakbaarheid een illusie. Nog steeds is in mijn ogen het leven in essentie tragisch, het recht een waarborg tegen de macht en vrijheid de kern van de liberale democratie.' In VAN GOEDE BEDOELINGEN, DE DINGEN DIE NOOIT VOORBIJGAAN becommentarieert politiek filosoof Paul Frissen de staat van Nederland. Niet te benauwd om heilige huisjes omver te werpen voorziet hij ontwikkelingen op terreinen van de overheid van scherp en origineel commentaar. Nu niet een theoretische en filosofische analyse over het grote verhaal van de staat, maar nog steeds actuele, ironische beschouwingen over de vele kleine verhalen van zijn dagelijks functioneren.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frissen, Paul - Van goede bedoelingen / beschouwingen over de staat van Nederland Frissen, Paul - Van goede bedoelingen / beschouwingen over de staat van Nederland