Otterspeer, Willem - 2 (1953-1995)

Schrijver:
Titel: 2 (1953-1995)
ISBN: 9789023486480
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2015, 800pp, Gebonden
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: in perfecte nieuwstaat

De Reeshof uit Tilburg

particulier
Gezien mijn leeftijd verkoop ik het grootste deel van mijn bibliotheek die ik in de loop van mijn leven heb aangeschaft of gekregen ,ter aanvulling op mijn aow inkomen, waarbij zeer veel titels over de Luchtvaart, Geschiedenis, Biografieen, Kunst en dan Koken, Quilten, handwerken zoals borduren en breien, deze laatste onderwerpen zijn de boeken van mijn overleden vrouw.
Vrijwel alle boeken bevinden zich in een nieuw- of perfecte staat en worden zeer goed verpakt verstuurd zodat de boeken ook aankomen in de staat zoals aangeboden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Otterspeer, Willem - 2 (1953-1995)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Reeshof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Reeshof
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Reeshof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Reeshof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Reeshof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.