Michel Khalifa - Bravo!

Schrijver:
Titel: Bravo!
ISBN: 9789460035968
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest fungeren sinds jaar en dag als trotse muziekambassadeurs van Nederland. Beide instellingen koesteren hun rijke traditie maar gaan ook met hun tijd mee. Naar aanleiding van het jubileumjaar 2013 blikken zij terug en maken zij de stand van zaken op. Waarom beschikt een kleine hoofdstad als Amsterdam over een toonaangevende concertzaal en een wereldberoemd symfonieorkest? In welke richting heeft het concertaanbod zich in de loop der jaren ontwikkeld? Welke initiatieven ontplooien gebouw en orkest om een breder publiek aan zich te binden? En hoe ervaren topmusici en concertbezoekers de sfeer tijdens de concerten?Naast informatieve hoofdstukken door musicologen en andere deskundigen biedt de jubileumuitgave een blik achter de schermen van de concertpraktijk. Het boek is thematisch opgezet, waarbij human interest steeds voorop staat.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.