Cookson - Vlucht naar de heuvels

Schrijver:
Titel: Vlucht naar de heuvels
ISBN: 9789010033901
Uitgever: RBI
Bijzonderheden: pocket in goede staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
Catherine Cookson, schrijfster van wereldberoemde boeken als 'Katie Mulholland' en 'De glazen maagd', heeft ook voor deze roman een vrouw als hoofdpersoon gekozen met een rijk gevoelsleven en een grote innerlijke kracht: Cissie Brodie. Zij groeit op in een arbeidersgezin, waarin elke dag weer de zorg drukt van geldgebrek. Wanneer tengevolge van een koortsepidemie haar ouders sterven, rust op de dan 15-jarig Cissie de zorg voor negen broertjes en zusjes. Ze wil de kinderen niet in een weeshuis laten opnemen het lukt haar een min of meer bewoonbare spelonk in de rosten te vinden, waar ze met alle kinderen haar intrek neemt. Op zekere middag wordt ze aangevallen door de jonge lady Isabelle Fishel, waarna haar tweelingbroer lord Clive Cissie aanrandt en verkracht. Negen maanden later baart het beproefde meisje een zoon. De vader van de jonge edelman biedt Cissie een leven van luxe en rijkdom aan in ruil voor zijn kleinzoon. Ze weigert. Daarna wordt zij meegesleurd in een ware stroomversnelling van gebeurtenissen, waaruit zij tenslotte dankzij haar besluitvaardigheid en gezond verstand gelouterd en gelukkig tevoorschijn komt.
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cookson - Vlucht naar de heuvels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.