Koen Dillen en Frank vanhecke - 'Al bij al heb ik gelukkig gele

Schrijver:
Titel: 'Al bij al heb ik gelukkig geleefd'
ISBN: 9789903234828
Taal: Nederlands
Uitgever: Story
Bijzonderheden: Geen
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Op 8 februari 2011 overleed Marie-Rose Morel aan baarmoederkanker. Ze was pas 38 jaar en liet twee jonge kinderen achter. Over haar moedige strijd, die meer dan twee lange jaren duurde, hield ze een openhartig dagboek bij dat door honderdduizenden mensen werd gelezen. Als laatste eerbetoon aan Marie-Rose hebben haar naasten nu deze biografie geschreven.


Marie-Rose groeide op in een warm nest in Merksem. Na haar studies Geschiedenis aan de universiteit van Antwerpen stapte ze via haar medestudiegenoot Bart De Wever in de politiek, eerst bij de N-VA en later bij het Vlaams Belang. Ze was zes jaar lang Vlaams parlementslid, maar stapte in 2010 zwaar teleurgesteld uit de partij. Inmiddels was ze hervallen en bleek de kanker terminaal. Zelden hebben pers en publiek zo intens en massaal meegeleefd met een politica en bovenal een moeder die voor haar leven vocht. Enkele weken voor ze stierf, huwde ze met Frank Vanhecke.


Haar overlijden veroorzaakte een schokgolf in Vlaanderen, over alle ideologische grenzen heen. Marie-Rose was een kostbare en schitterende diamant, zo begon de priester de begrafenisplechtigheid die door duizenden mensen werd bijgewoond. En Bart De Wever nam er ontroerd afscheid met de woorden: Blijf in de Vlaamse harten tronen, als de hoogste koningin.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koen Dillen en Frank vanhecke - 'Al bij al heb ik gelukkig geleefd' Koen Dillen en Frank vanhecke - 'Al bij al heb ik gelukkig geleefd'

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.