Marian Green - De macht van magie

Schrijver:
Titel: De macht van magie
ISBN: 9789044308327
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2004 / 222 pagina's / Nederlands / 9789044308327
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Heksen hebben het vermogen om in contact te treden met de natuur en gebruik te maken van de helende kracht van kruiden en planten. Iedereen bezit heksenkracht. De moderne mens kan oude toverwijsheden en spreuken opnieuw ontdekken - als je geduld hebt en je gezonde verstand gebruikt. Zo kun je jezelf helen, stress verlichten, met de hectiek van het moderne leven omgaan en anderen helpen. Dit boek wijst de weg naar de wijsheid van eeuwen.
Marian Green is een autoriteit op het gebied van folklore en magie, een onderwerp waar ze zich al zo'n veertig jaar in verdiept. Ze schreef meerdere boeken over het onderwerp en is daarnaast hoofdredacteur van het tijdschrift Quest, dat zich bezighoudt met esoterie en natuurmagie. Green verzorgt in heel Europa seminars, cursussen en workshops over magie en heksenkracht.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marian Green - De macht van magie