A.J. Zandleven-Snoek - Zandleven & Zoon

Schrijver:
Titel: Zandleven & Zoon
ISBN: 9789090372792
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheden: NIEUW, 2023, 304 pagina's gebonden
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het eerste deel van dit boek gaat over het leven van Thomas Zandleven Hij is huisschilder en verffabrikant. Het tweede deel gaat over zijn zoon Jan Adam. Hij is kunstschilder, maar aan zijn verlangen daar aan toe te geven, gaat een enorme strijd vooraf. Zijn vader vindt het meer dan vanzelfsprekend dat zijn zoon achtereenvolgens compagnon en opvolger in de fabriek wordt. Kunstschilders zijn ver benden zijn stand.
Bovendien heeft de broer van Jan Adam al voor genoeg schande in de familie gezorgd. Daar kan niets meer bij.
Dit boek, gebaseerd op feiten, onderzoek, correspondenties, recensies en familiedocumenten, is een biografisch verhaal. Het verschijnt met opzet in 2023 omdat het dan honderd jaar geleden is dat de kunstschilder overleed.

Het is geen tweedehands boek, maar wel een oud verhaal.

Het uitgeven van dit boek is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van: Zandleven Coatings B.V. Leeuwarden; Stichting Reint Laan Fonds Zaanstad en Vereniging Vrienden Nieuwe Kunst 1900.
Verder lezen

Atelier Acht Boeken

particulier

Atelier Acht Boeken uit Deventer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.J. Zandleven-Snoek - Zandleven & Zoon A.J. Zandleven-Snoek - Zandleven & Zoon A.J. Zandleven-Snoek - Zandleven & Zoon A.J. Zandleven-Snoek - Zandleven & Zoon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Atelier Acht Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Atelier Acht Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier Acht Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier Acht Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Atelier Acht Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.