Wim Hofman - Van Aap tot Zip / voorleesverhalen

Schrijver:
Titel: Van Aap tot Zip / voorleesverhalen
ISBN: 9789045102399
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, zo goed als nieuw
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een bloemlezing uit het uitgebreide oeuvre van Wim Hofman. Humor en tedere gekkigheid zijn de trefwoorden die het best passen bij dit werk van Hofman. Wat opvalt bij het bladeren zijn de zwarte illustraties die echter zelden somber zijn en de landkaarten die vol staan met details. De figuren in de verhalen lijken vaak onderweg en/of zoekende. Er gebeuren bizarre dingen zoals sprekende koffiepotten en wandelende tafels. Enkele voorbeelden: ‘De storm’ (p. 28) is een apart sinterklaasverhaal Een ontroerende brief die Stef (p. 38) aan zijn vader schrijft. ‘De toren van Babel’ (p. 64) waarin de verhalen uit het Oude Testament zijn samengevat in twee lijntjes en op rijm: ‘De toren van Babel / was formidabel’ of ‘De vrouw van Lot keek toch nog om / Nu is zij een zoutkolom’ en ‘De gevallen Engel’ (p. 148) een zielig grappig kerstverhaal. Kortom de inhoud is verrassend veelzijdig.
Vanaf ca. 8 jaar
Verder lezen

Atelier Acht Boeken

particulier

Atelier Acht Boeken uit Deventer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wim Hofman - Van Aap tot Zip / voorleesverhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Atelier Acht Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Atelier Acht Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier Acht Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier Acht Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Atelier Acht Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.