Törnqvist, Marit - Jij en ik en mijn rode fiets

Schrijver:
Titel: Jij en ik en mijn rode fiets
ISBN: 9789045111308
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 2010, 56pp, Gebonden. Zo goed als nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Marit Törnqvist zocht een twintigtal gedichten uit van de Zweedse Jujja Wieslander en maakte er prachtige illustraties bij. De korte en gemakkelijk begrijpbare gedichten gaan over alledaagse dingen, zoals het weer, doen alsof, dag en nacht, hutten bouwen, spelen in de regen en nog veel meer. Hans en Monique Hagen hebben de teksten vertaald in een mooi spel van ritme, klanken en herhalingen. De illustraties nemen telkens een dubbele bladzijde in beslag. Ze sluiten goed aan bij de tekst, maar vertellen nog veel meer. Het decor is net zo Zweeds als we van Marits foto’s (facebook) kennen. Een ander kenmerk van haar illustraties zijn de actief aanwezige knuffels. Het is een feest voor alle leeftijden om even in deze bijzondere sfeer door te brengen.
Verder lezen

Atelier Acht Boeken

particulier

Atelier Acht Boeken uit Deventer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Törnqvist, Marit - Jij en ik en mijn rode fiets

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Atelier Acht Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Atelier Acht Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier Acht Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier Acht Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Atelier Acht Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.