Debaene, An - Een schaap met witte voetjes / wiegeliedjes, knuf

Schrijver:
Titel: Een schaap met witte voetjes / wiegeliedjes, knuffelversjes en huppelliedjes
ISBN: 9789059083394
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: 2010, Gebonden, zo goed als nieuw, met CD
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bundelt heel wat liedjes voor de allerjongsten. Het is opgedeeld in drie grote delen: wiegeliedjes waarmee de baby in slaap gezongen kan worden. Knuffelversjes waarmee een peuter kennis maakt met grappige knieversjes en vervolgens kunnen kleuters samen dansen, zingen en spelen met vrolijke liedjes, Achteraan in het boek staan bewegingstips, noten en gitaarakkoorden bij de liedjes. De bijgevoegde cd verhoogt het plezier. Hierop staan alle liedjes in een gezongen en een instrumentale versie.
Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun motoriek en hun taalgevoel en bouwen zij aan een woordenschat.
Samen in het boek kijken alsof het een prentenboek is, behoort ook tot de mogelijkheden. De illustraties van Martijn van der Linden vertellen een eigen verhaal. De twee figuurtjes op de voorkant van het boek, op het schaap, komen op de paginabrede illustraties steeds voor en worden vaak op een vrolijke manier vergezeld door andere dieren.
Het boek is een echte aanrader, niet alleen voor ouders, grootouders, kleuterjuffen, maar voor iedereen die kleuters kent/heeft. Het is ook een mooi boek om cadeau te geven bij een geboorte.
Het boek is niet nieuw, maar ziet er wel zo uit en de cd zit er nog onaangeroerd in.
Verder lezen

Atelier Acht Boeken

particulier

Atelier Acht Boeken uit Deventer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Debaene, An - Een schaap met witte voetjes / wiegeliedjes, knuffelversjes en huppelliedjes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Atelier Acht Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Atelier Acht Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier Acht Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier Acht Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Atelier Acht Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.