G. de Purucker - Levensvragen

Schrijver:
Titel: Levensvragen
ISBN: 9789070328603
Uitgever: Theosophical University
Bijzonderheden: Redelijk - Potloodstrepen door het boek
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit mooie boekje worden moeilijke onderwerpen in eenvoudige taal besproken: het pad naar het hart van het heelal; ouderdom, ziekte en dood; de innerlijke god; egoïsme als de grote ketterij van afgescheidenheid; liefde, het cement van het heelal; het chela-pad; en de boeddha's van mededogen.

'De sterke mens is hij die liefheeft, niet hij die haat. De zwakke mens haat omdat hij beperkt en klein is. Hij kan het lijden en het verdriet van anderen niet zien of voelen en zelfs het standpunt van een ander niet begrijpen, wat toch gemakkelijk is. Maar de mens die liefheeft ziet zijn verwantschap met alle wezens' (blz. 120).
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.