Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kortooms, Toon - Onze Leo

Schrijver:
Titel: Onze Leo
Taal: Nederlands
Uitgever: Haarlem: Gottmer, 1986. 4e Druk. Harde kaft met mooie stofomslag. Met voorin een klein exbieb stempeltje (niet van een Openbare Bibliotheek, verder geen ex-bieb kenmerken). Naam en handtekening vorige eigenaar en gever voorin. In goede staat.
Bijzonderheden: Met een mooie stofomslag. ZIe "meer info".
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Toon Kortooms, Onze Leo

Over de industrieel en uitvinder Leo Koppens.

'Onze Leo', een echte zoon van de Brabantse Peel, ontpopt zich tot een dynische ondernemer die eigenhandig een bloeiend bedrijf opbouwt dat wereldwijd opereert. Toon Kortooms beschrijft Leo's wel en wee met ongeËvenaarde humor en warmte. Een unieke roman vol verrassingen.

Een roman waarin de romantiek van de Peel streek en de opmars van de moderne tijd elkaar vinden in een boeiend levensverhaal.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.