Tena, Amalia de - Jij krijgt van mij een wit paard cadeau

Schrijver:
Titel: Jij krijgt van mij een wit paard cadeau
ISBN: 9789026359057
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: 2022, 288pp, Gebonden, nieuw exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Info uitgever:
Jij krijgt van mij een wit paard cadeau van Amalia de Tena is het bitterzoete portret van een jeugd in het door dictator Franco gedomineerde Spanje en het bizarre verhaal van de financiële ondergang van een familie. Gebaseerd op de familiegeschiedenis van de auteur. Voor de lezers van Judith Fanto en Isabel Allende.

Grootgrondbezitters, de De Sotomayors, leven er goed van, totdat ze halsoverkop uit hun zomerhuis moeten vertrekken. Omdat niemand haar vertelt wat er speelt concentreert de dan achtjarige Ana zich op haar leven in het Zuid-Spaanse Mérida, op haar vrienden en op haar zus María del Mar.

Met fantasie, humor en optimisme creëert ze een eigen wereld, terwijl op de achtergrond de vraag waarom haar vader Luis zich zo excentriek gedraagt blijft knagen. Wat brengt hem ertoe om enkele gezichten op familiefoto’s te bekrassen? En waarom is een van de plekken in de gewerenkast leeg? Wanneer Ana ouder wordt en politiek bewust, wordt ze verliefd op een revolutionair en ontdekt ze dat familiegeheimen veel grotere gevolgen hebben dan ze ooit had kunnen bevroeden.
Verder lezen

Boekenbank uit Ugchelen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tena, Amalia de - Jij krijgt van mij een wit paard cadeau

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenbank
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbank vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenbank kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.