Diana Gabaldon, N.v.t. - Reiziger

Schrijver:
Titel: Reiziger
ISBN: 9789029068994
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Reiziger is het eerste boek in de populaire Outlander-serie, geschreven door Diana Gabaldon. Het verhaal begint in 1945, net na de Tweede Wereldoorlog, en volgt het leven van Claire Randall, een voormalige verpleegster. Claire is op huwelijksreis in Schotland met haar man Frank wanneer ze op mysterieuze wijze wordt getransporteerd naar het jaar 1743.

In het Schotland van de 18e eeuw wordt Claire geconfronteerd met een gevaarlijke en onbekende wereld. Ze wordt gedwongen te overleven in een tijdperk van politieke onrust en geweld, waarin de Schotse clans strijden tegen de Engelse overheersing. Claire wordt al snel betrokken bij de Schotse opstand en raakt verwikkeld in een complex web van intriges en verraad.

Terwijl ze probeert een weg terug naar haar eigen tijd te vinden, ontmoet Claire de charismatische Schotse krijger Jamie Fraser. Ondanks haar verlangen om terug te keren naar Frank, ontstaat er een intense en gepassioneerde liefdesrelatie tussen Claire en Jamie. Samen trotseren ze talloze gevaren en uitdagingen, terwijl ze vechten voor hun leven en hun liefde.

Reiziger is een meeslepende historische roman die de lezer meeneemt op een avontuurlijke reis door de tijd. Diana Gabaldon weeft op meesterlijke wijze historische feiten, romantiek, avontuur en fantasy-elementen samen tot een uniek verhaal. Haar gedetailleerde beschrijvingen van het Schotland van de 18e eeuw brengen de setting tot leven en zorgen voor een levendige en meeslepende leeservaring.

Het boek is rijk aan personages die stuk voor stuk goed ontwikkeld en boeiend zijn. Claire is een sterke en intelligente vrouw die zich aanpast aan haar nieuwe omgeving en zichzelf moet beschermen in een tijd waarin vrouwen weinig rechten hadden. Jamie is een complexe en intrigerende held, met een mix van moed, loyaliteit en kwetsbaarheid.

Reiziger is een boek dat verschillende genres combineert en daardoor een breed publiek aanspreekt. Het bevat elementen van historische fictie, romantiek, avontuur en zelfs een vleugje bovennatuurlijke magie. Het is een verhaal dat de lezer meesleept en niet meer loslaat, met een perfecte balans tussen spanning, emotie en intrige.

Het succes van Reiziger heeft geleid tot een hele serie boeken, evenals een populaire televisieserie. Het boek heeft een grote schare fans over de hele wereld verzameld en wordt geprezen om zijn meeslepende verhaal, sterke personages en historische nauwkeurigheid.

Kortom, Reiziger is een meeslepende historische roman vol avontuur, romantiek en intriges. Het is een boek dat je meeneemt op een reis door de tijd en je betovert met zijn levendige personages en meeslepende verhaal.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diana Gabaldon, N.v.t. - Reiziger