A.H. Almaas - Het elixer

Schrijver:
Titel: Het elixer
ISBN: 9789069633312
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Goed - boekblok als nieuw maar achterkant heeft een schaafplek van de sticker
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In 'Het elixer - een heldere weg naar realisatie', bespreekt Almaas de kwaliteiten en tekortkomingen van verschillende spirituele leringen. Het is een diepgaande en waardevolle analyse voor mensen die geïntrigeerd, maar tegelijkertijd gefrustreerd zijn door de psychologische en spirituele benaderingen van het menselijk lijden in de westerse maatschappij.
De auteur laat zien dat het zoeken naar spiritualiteit op een harmonieuze wijze gecombineerd kan worden met het persoonlijke leven.
Het begrijpen van de eigen persoonlijkheid geeft ruimte aan de innerlijke essentie, die je kan leiden naar verlichting.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.