Hans Warren - Geheim dagboek 1939/1951 (ooievaar)

Schrijver:
Titel: Geheim dagboek 1939/1951 (ooievaar)
ISBN: 9789057130069
Uitgever: Hans Warren
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Geheim dagboek 1939/1951' is een verzameling van dagboekfragmenten geschreven door de Nederlandse schrijver Hans Warren. Het dagboek biedt een intieme en persoonlijke kijk in het leven van Warren gedurende een belangrijke periode in de geschiedenis.

Het dagboek begint in 1939, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Warren beschrijft zijn dagelijkse leven als jonge student in Zeeland en zijn groeiende bewustzijn van de politieke situatie in Europa. Hij schrijft over zijn angsten, hoop en verwachtingen voor de toekomst.

Tijdens de oorlogsjaren beschrijft Warren de impact van de bezetting op zijn leven en zijn worsteling om zijn eigen identiteit te behouden te midden van de chaos en onderdrukking. Hij schrijft over de angst, de schaarste en de constante dreiging van geweld. Tegelijkertijd probeert hij een gevoel van normaliteit te behouden door te schrijven over zijn literaire interesses, zijn vriendschappen en zijn liefdesleven.

Na de oorlog richt Warren zich op zijn schrijverschap en zijn zoektocht naar erkenning. Hij beschrijft zijn worstelingen met het vinden van een uitgever en zijn teleurstellingen wanneer zijn werk niet de erkenning krijgt die hij hoopt. Hij schrijft openhartig over zijn twijfels en onzekerheden als schrijver, maar ook over zijn passie en doorzettingsvermogen.

Het dagboek biedt ook een inkijkje in Warren's persoonlijke leven en zijn relaties. Hij schrijft over zijn vriendschappen, zijn liefdesaffaires en zijn seksualiteit. Warren was openlijk homoseksueel in een tijd waarin dit nog niet algemeen geaccepteerd was, en zijn dagboek geeft een uniek perspectief op de ervaringen en uitdagingen van een homoseksuele man in die tijd.

'Geheim dagboek 1939/1951' is een eerlijk en ontroerend verslag van een tumultueuze periode in de geschiedenis, gezien door de ogen van een gevoelige en intelligente schrijver. Warren's schrijfstijl is direct en ongefilterd, waardoor de lezer een diepgaand inzicht krijgt in zijn gedachten, gevoelens en ervaringen.

Het boek is niet alleen een historisch document, maar ook een literair werk van grote waarde. Warren's observaties en reflecties zijn scherp en poëtisch, en zijn vermogen om de essentie van menselijke emoties vast te leggen is indrukwekkend.

'Geheim dagboek 1939/1951' is een boeiend en meeslepend boek dat de lezer meeneemt op een reis door de geschiedenis en de menselijke ervaring. Het is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog, de Nederlandse literatuur of gewoon in het leven van een bijzondere schrijver.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Warren - Geheim dagboek 1939/1951 (ooievaar)