B. Mezrich - Dollars, macht en sushi bars

Schrijver:
Titel: Dollars, macht en sushi bars
ISBN: 9789022541098
Uitgever: Samenw. Uitgeverijen Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
John Malcolm is nog maar amper afgestudeerd wanneer hij een telefoontje krijgt: of hij naar Japan wil verhuizen, waar het grote geld op hem wacht. Hij grijpt zijn kans en reist af naar Osaka, waar hij in opdracht van een Amerikaans financieel genie op de Nikkei-beurs gaat handelen.
Malcolm is het pseudoniem van een jonge Amerikaanse beurshandelaar die in de jaren negentig met een groepje anderen het verouderde, inefficiënte Aziatische financieringssysteem slim wisten te misbruiken, en zo miljoenen dollars rijker werden.
Onder de voorwaarde dat hij anoniem zou blijven, heeft hij auteur Ben Mezrich zijn verhaal verteld. John Malcolm slaagde erin voor zijn mysterieuze leermeester een onbeschrijfelijk fortuin te vergaren.
Tijdens zijn eerste maand in Japan verdient Malcolm al 7 miljoen dollar; met zijn laatste slag haalt hij 500 miljoen dollar binnen, waarvan hij er 25 miljoen mag houden.
Hij en zijn vrienden genieten volop van hun miljoenen en van de drugs, de seks en de vip-behandeling die ze overal krijgen.
Naïef als hij is, valt Malcolm van de ene verbazing in de andere, over de seksindustrie in de soap houses (bordelen) en over de yakuza, de Japanse maffia. En ondertussen wordt hij ook nog verliefd op Sayo, de dochter van een yakuza-gangster.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

B. Mezrich - Dollars, macht en sushi bars