Oldendorff, A. - Lichamelijkheid, seksualiteit en cultuur

Schrijver:
Titel: Lichamelijkheid, seksualiteit en cultuur
Taal: Nederlands
Uitgever: Paul Brand, Hilversum
Bijzonderheden: 1968, 117 pagina's, paperback, deel 17 in de reeks Samen mens zijn, bijdragen tot geestelijk gezond leven. Wat stempels op schutblad, verder wat vergeeld.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op achterkant: Waarde lezer, Deze brief is aan u persoonlijk; het boek moet u als bijlage beschouwen. Wij- u en ik- weten ongetwijfeld heel goed dat we in een tijd leven, waarin heel veel dingen op losse schroeven zijn komen te staan. Dit geldt onder andere voor het terrein van het seksueel gedrag. Het is niet voor niets dat wij overstroomd worden door seks- boeken, boeken die - op grond van min of meer zorgvuldig onderzoek- rapporteren dat er een discrepantie bestaat tussen publiekelijk gehuldigde normen en feitelijke gedragingen. Het leek mij niet onzinvol in verband hiermee een aantal culturen en historische perioden te bestuderen die mij te denken hebben gegeven. Een uitputtende beschrijving en een systematische behandeling moet u niet verwachten. Ik geef u alleen stof tot overdenking, gevonden in stoffige boeken. Bij mijn eigen bezinning is mij duidelijk geworden, dat de seksualiteit beschouwd moet worden in het omvattende kader van de problematiek van ons lichamelijk bestaan op aarde, dat wil zeggen ons bestaan. Ik kan u geen weg wijzen, maar ik hoop dat mijn studie u niet alleen te denken geeft over seks, maar vooral over de mens. En die mens bent u en ik. Met groeten van de auteur.
Verder lezen

Oost-West uit Oost-Graftdijk

particulier
Particulier die zijn boekenkast aan het uitruimen is, zowel Nederlandse als Engelse titels.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oost-West

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oost-West
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oost-West een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oost-West vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oost-West kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.