Souleymane Bachir Diagne - Filosoferen in de Islam?

Schrijver:
Titel: Filosoferen in de Islam?
ISBN: 9789460042898
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Vantilt
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2016 / 160 pagina's / Nederlands / 9789460042898
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Filosofie ontwikkelt zich waar vrije geesten naar waarheid zoeken, los van enig vooroordeel. De islam is daarop geen uitzondering. Denkers als Avicenna, Averroës en Ghazali namen diverse filosofische kwesties onder handen. De islam wordt op hoog niveau gekenmerkt door die openheid, en toont die telkens opnieuw. Dat is de kern van het betoog van Souleymane Bachir Diagne.

In 'Filosoferen in de islam?' reflecteert de auteur ook op de openheid van de islam voor de actuele en toekomstige politieke uitdagingen in de wereld. Terwijl de conflicten tussen de islam en de rest van de wereld toenemen, en steeds grotere groepen zich beroepen op eigen waarden en eigen cultuur, doet dit boek juist een krachtige oproep tot dialoog en schetst de auteur een verhaal van hoop en rede.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Souleymane Bachir Diagne - Filosoferen in de Islam?