Renée Maas - Runen, het eeuwige orakel

Schrijver:
Titel: Runen, het eeuwige orakel
ISBN: 9789021531106
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 1998 / 176 pagina's / Nederlands / 9789021531106
Prijs: € 33,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Runen zijn millennia oude schrifttekens, nagelaten door onze eigen voorvaderen, die magische krachten in zich dragen. Sinds eeuwen oefenen ze een enorme
aantrekkingskracht op de mens uit en helpen ze hem om een beter inzicht in zichzelf te krijgen.

Renée Maas legt in Runen - het eeuwige orakel verbindingen met het verleden en maakt ons duidelijk wat runen in ons hedendaagse leven kunnen betekenen.
In heldere taal schetst zij per teken de geschiedenis, de getalswaarde, de interpretatie en de betekenis. Zo geeft ze inzicht in de innerlijke structuur van de getallen en de fasen van het complete runenafalbet. Ook maakt ze duidelijk welke relatie er is tussen runen en mythologie, en licht ze een tipje van de sluier op over'toveren met runen'. Het boek heeft een heel praktische dimensie door het gebruik van voorbeeldleggingen, waardoor duidelijk wordt hoe de betekenissen hun plaats krijgen. Zo leren we hoe we het orakel kunnen laten spreken en hoe we het kunnen verstaan. Een bijzonder aspect aan dit boek is dat we onze eigen runen leren maken. Zelf gemaakte runen herbergen jouw energie in zich en zijn een verlengstuk van jezelf. Met de duidelijke uitleg in dit boek is de krachtigste set runen binnen ons bereik!

Stap voor stap legt de auteur ons uit hoe we te werk kunnen gaan en uit welke materialen we kunnen kiezen. Met deze veelzijdige informatie is Runen - het eeuwige orakel een complete gids die een 'must' is voor beginners, maar ook voor ervarener runenwerpers een schat aan informatie zal opleveren.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Renée Maas - Runen, het eeuwige orakel