Loes Den Hollander - Schijnvertoon

Schrijver:
Titel: Schijnvertoon
ISBN: 9789461096128
Uitgever: De Crime Compagnie
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Schijnvertoon is een spannende thriller geschreven door Loes Den Hollander. Het verhaal draait om de hoofdpersoon, Iris, een succesvolle advocate die haar leven op orde lijkt te hebben. Ze heeft een goede baan, een liefdevolle man en een fijn huis. Maar achter deze schijnvertoning gaat een duister geheim schuil.

Op een dag wordt Iris geconfronteerd met de verdwijning van haar man, Ray. Hij is spoorloos verdwenen en laat geen enkel spoor achter. Iris is radeloos en begint zelf een zoektocht naar haar man. Al snel ontdekt ze dat Ray een dubbelleven leidde en dat hij betrokken was bij duistere zaken. Iris komt erachter dat haar man niet de persoon was die ze dacht dat hij was.

Terwijl Iris steeds dieper in de wereld van leugens en bedrog duikt, wordt ze geconfronteerd met gevaarlijke mensen die er alles aan doen om de waarheid verborgen te houden. Ze wordt bedreigd en haar leven komt in gevaar. Iris moet vechten voor haar eigen veiligheid en om de waarheid over haar man te achterhalen.

Tijdens haar zoektocht krijgt Iris hulp van een mysterieuze man, Marc. Hij lijkt meer te weten over de verdwijning van Ray en heeft zijn eigen redenen om Iris te helpen. Samen proberen ze de puzzelstukjes van het mysterie rondom Ray's verdwijning in elkaar te passen. Maar hoe dieper ze graven, hoe gevaarlijker het wordt.

Schijnvertoon is een meeslepende thriller die de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. Loes Den Hollander weet de spanning goed op te bouwen en de plot zit vol verrassende wendingen. De personages zijn goed uitgewerkt en hebben allemaal hun eigen geheimen en motieven.

Het boek behandelt thema's als bedrog, vertrouwen en de duistere kant van de mens. Het laat zien dat niets is wat het lijkt en dat zelfs de mensen die het dichtst bij je staan geheimen kunnen hebben.

Schijnvertoon is een aanrader voor liefhebbers van spannende thrillers met een sterke vrouwelijke hoofdpersoon. Het boek houdt je van begin tot eind in zijn greep en laat je nadenken over de dunne lijn tussen schijn en werkelijkheid.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loes Den Hollander - Schijnvertoon