A. ter Heijden 240331, H. Schipper - Koken Zonder Pakjes kookbo

Schrijver:
Titel: Koken Zonder Pakjes kookboek met kennis over de natuur, groente, fruit & kruiden en 60 bijzondere recepten! Koken met de seizoenen.
ISBN: 9789081635318
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed, 2010, Hardcover, 160p
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Koken zonder pakjes' is een kookboek voor iedereen die gezonde gerechten snel en gemakkelijk op tafel\nwil toveren. Aan de hand van 60 eenvoudige recepten door de seizoenen heen hebben hobbykok Henk Schipper en orthomoleculair therapeut (kPNI) Annette ter Heijden hun uiterste best gedaan om voedzame en smakelijke gerechten samen te stellen volgens de orthomoleculaire voedingstheorieën. Dat wil zeggen: zonder zout en zonder koolhydraten.\nDe bedoeling van dit kenniskookboek is u te inspireren om met seizoensgroenten naar hartenlust te variëren.\n\nElk recept is gemaakt op basis van gezonde, biologische ingrediënten die precies doen waar ze van oudsher voor bedoeld waren: het lichaam en de geest in topconditie houden. Bovendien worden in het kennisgedeelte van dit boek de belangrijkste mechanismen van het lichaam uitgelegd en gekoppeld aan adviezen voor een gezonde levensstijl.\n\n'Koken zonder pakjes' bewijst dat gezond koken ook heel lekker kan zijn.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. ter Heijden 240331, H. Schipper - Koken Zonder Pakjes kookboek met kennis over de natuur, groente, fruit & kruiden en 60 bijzondere recepten! Koken met de seizoenen.