Samuel Björk - Ik reis alleen (Special Bruna 2018)

Schrijver:
Titel: Ik reis alleen (Special Bruna 2018)
ISBN: 9789021023434
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Ik reis alleen' is een spannende thriller geschreven door Samuel Björk. Het is het eerste deel in de serie van de Holger Munch en Mia Krüger thrillers. Het verhaal speelt zich af in Noorwegen en volgt de hoofdpersonages Holger Munch, hoofd van de afdeling Moordzaken, en Mia Krüger, een briljante maar getroebleerde rechercheur.

Het verhaal begint wanneer er een zesjarig meisje wordt gevonden, opgehangen aan een boom in een afgelegen bos. Het lijkt op zelfmoord, maar al snel ontdekt Munch dat er meer aan de hand is. Hij roept de hulp in van Mia Krüger, die na een persoonlijk trauma haar werk heeft verlaten en zich heeft teruggetrokken op een afgelegen eiland.

Terwijl Munch en Krüger de zaak onderzoeken, ontdekken ze dat het meisje niet het enige slachtoffer is. Er blijken meerdere kinderen te zijn vermoord op dezelfde gruwelijke manier. Het wordt al snel duidelijk dat er een seriemoordenaar actief is die het gemunt heeft op jonge meisjes.

Munch en Krüger worden geconfronteerd met een race tegen de klok om de moordenaar te vinden voordat er nog meer slachtoffers vallen. Ze worden geconfronteerd met talloze obstakels en moeten hun persoonlijke demonen overwinnen om de waarheid te achterhalen.

'Ik reis alleen' is een meeslepende thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt. Samuel Björk weet een beklemmende sfeer te creëren en de spanning op te bouwen met onverwachte plotwendingen. De personages zijn goed uitgewerkt en hebben elk hun eigen achtergrondverhaal, wat bijdraagt aan de diepgang van het verhaal.

Het boek behandelt ook thema's als verlies, trauma en de duistere kant van de menselijke geest. Björk weet deze thema's op een indringende manier te verweven in het verhaal, waardoor het meer is dan alleen een spannende thriller.

'Ik reis alleen' is een pageturner die je op het puntje van je stoel houdt. Het is een boek dat je niet makkelijk weglegt en dat je nog lang bij zal blijven. Het is een aanrader voor liefhebbers van Scandinavische thrillers en voor iedereen die houdt van een goed geschreven, spannend verhaal.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.