Rosaline Offenberg - Aerobics !

Schrijver:
Titel: Aerobics !
ISBN: 9789032505325
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het eerste boek van Rosaline Offenberg, Aerobics nieuwe stijl, had als invalshoek de accentverschuiving van aerobics dancing naar aerobics; het betrof het signaleren en beschrijven van een nieuwe sportieve trend. Aerobics! gaat inhoudelijk diep in op die nieuwe trend. Bovendien komen nieuwe aspecten zoals step-aerobics en aerobics als serieuze wed- strijdsport uitvoerig aan de orde.
Daarnaast kent Aerobics! een nog nooit eerder gepubliceerde 'zwarte lijst van onveilige oefeningen' en de Aerobics-blessures Top Tien. De checklist met betrekking tot de controle van de kwaliteit van de sport- scholen, die in samenwerking met de Consumentenbond is samengesteld, geeft het boek een bijzondere meerwaarde. En het voorbeeld van het gezondheidsformulier voor aspirant-aerobics deelnemers zal met name gemotiveerde aerobics-instructeurs aanspreken. De berekening van de juiste hartslag daarentegen is weer van belang voor iedereen.
Het boek is geïllustreerd met een groot aantal duidelijke foto's, tekeningen en grafieken. Aerobics! is hèt standaardwerk voor iedereen die aan aerobics doet.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rosaline Offenberg - Aerobics !