[{:name=>'Anthony Horowitz', :role=>'A01'}, {:name=>'Annemarie van Ewy

Schrijver:
Titel: Scorpia
ISBN: 9789050164313
Uitgever: Clavis bvba
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Scorpia is het vijfde boek in de populaire Alex Rider-serie, geschreven door Anthony Horowitz. Het is een spannende en avontuurlijke jeugdroman die zich richt op de avonturen van de jonge spion Alex Rider.

In Scorpia wordt Alex Rider geconfronteerd met een nieuwe en gevaarlijke vijand: Scorpia, een geheime organisatie die bekend staat om zijn meedogenloosheid en wreedheid. Scorpia heeft een duister plan bedacht om de wereldorde te verstoren en Alex wordt gedwongen om tegen hen te vechten.

Het verhaal begint wanneer Alex wordt benaderd door een mysterieuze man genaamd Julius Grief, die beweert dat hij de zoon is van een voormalige Scorpia-agent. Grief biedt Alex de kans om zijn vader te ontmoeten, die hij nooit heeft gekend. Alex, nieuwsgierig naar zijn afkomst, stemt toe en reist af naar Venetië, waar hij wordt ondergedompeld in een web van intriges en gevaar.

Terwijl Alex probeert de waarheid over zijn vader te achterhalen, ontdekt hij dat Scorpia van plan is om een dodelijke aanslag te plegen op de Britse regering. Alex moet al zijn vaardigheden en moed gebruiken om Scorpia te stoppen en de wereld te redden.

Tijdens zijn missie wordt Alex geconfronteerd met talloze uitdagingen en gevaarlijke situaties. Hij moet infiltreren in een geheime trainingsfaciliteit, vechten tegen dodelijke tegenstanders en zijn eigen angsten overwinnen. Ondertussen wordt hij ook geconfronteerd met persoonlijke dilemma's en ontdekt hij dat niet alles is wat het lijkt.

Scorpia is een meeslepende en actievolle roman die jonge lezers op het puntje van hun stoel zal houden. Anthony Horowitz weet de spanning op te bouwen en de lezers te verrassen met onverwachte wendingen. Het boek combineert avontuur, spionage en emotie op een meesterlijke manier.

Het personage van Alex Rider is goed uitgewerkt en evolueert gedurende het verhaal. Hij is een moedige en slimme jongen, maar ook kwetsbaar en menselijk. De lezers kunnen zich gemakkelijk met hem identificeren en worden meegesleept in zijn avonturen.

Scorpia is een boek dat zowel jonge als volwassen lezers zal aanspreken. Het is een spannend en meeslepend verhaal dat de lezers van begin tot eind zal boeien. Anthony Horowitz weet opnieuw te bewijzen waarom hij een van de meest geliefde jeugdauteurs van dit moment is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Anthony Horowitz', :role=>'A01'}, {:name=>'Annemarie van Ewyck', :role=>'B06'}] - Scorpia