Paula van Manen - Sanne Steelt De Show

Schrijver:
Titel: Sanne Steelt De Show
ISBN: 9789026131004
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 34,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Sanne steelt de show is het derde boek in de succesvolle reeks over Sanne, een meisje met veel talent voor turnen. Paula van Manen weet waarover ze schrijft: in haar vrije tijd geeft ze zelf turnles aan kinderen. Haar verhalen zijn spannend en zeer herkenbaar voor meisjes vanaf 9 jaar.
Sanne bezoekt met haar turnvriendinnen Patty en Jennifer het jaarlijkse gymgala. Haar beste vriendin Marieke voelt zich buitengesloten, want zij is niet meegevraagd. Tot Sannes verdriet laat Marieke dit duidelijk merken.
Ook Jordi bezorgt haar slapeloze nachten. Ze is al een tijdje verliefd op hem, maar is hij ook op haar? Nu ze steeds meer in de turnzaal te vinden is, heeft ze minder tijd om leuke dingen met hem te doen. Waarom is hij de laatste tijd zoveel samen met Evelien?
Sanne stort zich intussen met haar vriendinnen op de organisatie van een jubileumfeest. Hun turnjuf is 25 jaar bij de vereniging en dat willen ze vieren! Maar wie had gedacht dat een cadeau uitzoeken voor zoveel problemen zou zorgen?
Sanne steelt de show is het derde verhaal over Sanne en haar vriendinnen. Eerder verschenen Sanne turnt zich naar de top en Sanne gaat voor goud.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paula van Manen - Sanne Steelt De Show