Ds. G.J. Baan - Baan, Ds. G.J.-Die dorst heeft, kome

Schrijver:
Titel: Baan, Ds. G.J.-Die dorst heeft, kome
ISBN: 9789088651977
Uitgever:
Bijzonderheden: ​In Die dorst heeft, kome staan tien preken van ds. G.J. Baan, predikant van de Gereformeerde Gemeenten over teksten waaruit de nodiging van het Evangelie spreekt. Die dorst heeft, kome, en die wil, neme van het water des levens om niet! Krach...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
​In Die dorst heeft, kome staan tien preken van ds. G.J. Baan, predikant van de Gereformeerde Gemeenten over teksten waaruit de nodiging van het Evangelie spreekt.
Die dorst heeft, kome, en die wil, neme van het water des levens om niet! Krachtig wordt de nodiging van het Evangelie aan zondaren in deze en andere Bijbelteksten naar voren gebracht.
Geen zondaar is te groot, te oud, te verhard om in Christus verzoening met God te vinden. Geschikt voor zowel leesdiensten als voor persoonlijk gebruik. Indringende en aansporende preken. Ds. G.J. Baan (1968) is predikant van de gereformeerde gemeente te Kapelle-Biezelinge. Eerder diende hij de gemeente van Lisse en was hij zendingspredikant.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. G.J. Baan - Baan, Ds. G.J.-Die dorst heeft, kome