Arie Kok - Kok, Arie-Brood en stenen

Schrijver:
Titel: Kok, Arie-Brood en stenen
ISBN: 9789023959434
Uitgever:
Bijzonderheden: Brood en stenen, een leven in dagen van oorlog en armoede door Arie Kok is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op de dagboekaantekeningen van de grootvader van de auteur. Als zijn zoon Ortie wordt aangereden, staat Arie bij de scherven van zijn bes...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Brood en stenen, een leven in dagen van oorlog en armoede door Arie Kok is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op de dagboekaantekeningen van de grootvader van de auteur.
Als zijn zoon Ortie wordt aangereden, staat Arie bij de scherven van zijn bestaan. Afkomstig uit een geslacht van arbeiders heeft hij zijn hele leven al moeten vechten om het hoofd boven water te houden. Zijn langgekoesterde wens een eigen bakkerij te beginnen werd werkelijkheid. Maar de oorlog kwam, en de strijd om het dagelijks brood voor zijn grote gezin werd steeds zwaarder. Het intense verdriet om Ortie dwingt Arie om de balans van zijn leven op te maken.
Arie Kok schreef drie romans: Morie (2013), Nachtmotet (2015) en Zoete zee (2018). Hij is werkzaam als freelance auteur, journalist en schrijfdocent. Eerder was hij hoofdredacteur van EO-Visie en De Nieuwe Koers.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arie Kok - Kok, Arie-Brood en stenen