Dirk Bijker, Nathalie Dufais, Floor de Graaf, Alicja Rakuzyn, Peter Sc

Schrijver:
Titel: Bijker, Dirk-Arent de Gelder [1645-1727] Rembrandts laatste leerling
ISBN: 9789053492826
Uitgever:
Bijzonderheden: Arent de Gelder [1645-1727] Rembrandts laatste leerling, begeleidend boek de tentoonstelling in het Dordrechts Museum over deze laatste leerling van Rembrandt.  Naast zijn schatplichtigheid aan Rembrandt heeft de Gelder zich laten kennen als een...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Arent de Gelder [1645-1727] Rembrandts laatste leerling, begeleidend boek de tentoonstelling in het Dordrechts Museum over deze laatste leerling van Rembrandt. 
Naast zijn schatplichtigheid aan Rembrandt heeft de Gelder zich laten kennen als een eigenzinnig kunstenaar met hoge kwaliteit op het gebied van schildertechniek, kleurgebruik, belichting en compositie. Hij behoort tot de beste Nederlandse schilders en was misschien wel de grootste leerling van Rembrandt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirk Bijker, Nathalie Dufais, Floor de Graaf, Alicja Rakuzyn, Peter Schoon en Guus Sluiter (redactie) - Bijker, Dirk-Arent de Gelder [1645-1727] Rembrandts laatste leerling