W.J. Ouweneel - Ouweneel, Dr. Willem J.-De vrijheid van de Gees

Schrijver:
Titel: Ouweneel, Dr. Willem J.-De vrijheid van de Geest
ISBN: 9063532717
Uitgever:
Bijzonderheden: De vrijheid van de Geest, Bijbelstudies in de vorm van een vers-voor-vers-commentaar bij de brief van Paulus aan de Galaten door W.J. Ouweneel. Het evangelie is de blijde boodschap van God; het kan nooit een kunstmatig in elkaar gezet systeem van ...
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De vrijheid van de Geest, Bijbelstudies in de vorm van een vers-voor-vers-commentaar bij de brief van Paulus aan de Galaten door W.J. Ouweneel.
Het evangelie is de blijde boodschap van God; het kan nooit een kunstmatig in elkaar gezet systeem van mensen zijn. Onder de gemeenten in Galatië bestond het gevaar dat het evangelie omlaag werd gehaald van dit 'niveau' van Gods raad en Gods wegen tot een niveau dat voor het menselijk vlees aanvaardbaar was. Dit gevaar bestaat vandaag nog precies zo sterk als toen. Dit boek is een vers-voor-vers commentaar op de Brief aan de Galaten.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.J. Ouweneel - Ouweneel, Dr. Willem J.-De vrijheid van de Geest