Bert Wiersema - Wiersema, Bert-Detectivebureau Irs en Ko (Omnib

Schrijver:
Titel: Wiersema, Bert-Detectivebureau Irs en Ko (Omnibus 2) (nieuw)
ISBN: 9789085435389
Uitgever:
Bijzonderheden: Detectivebureau Iris en Ko Omnibus 2 van Bert Wiersema bevat de delen 4, 5 en 6: De zenuwslopende zwemvierdaagse, Het donkere dierenbeulenbos en De schat van sterke Tjerk. Koos en Iris beleven in deze omnibus weer nieuwe avonturen. Zo doet Koos me...
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Detectivebureau Iris en Ko Omnibus 2 van Bert Wiersema bevat de delen 4, 5 en 6: De zenuwslopende zwemvierdaagse, Het donkere dierenbeulenbos en De schat van sterke Tjerk.
Koos en Iris beleven in deze omnibus weer nieuwe avonturen. Zo doet Koos mee met een zwemvierdaagse waar geheimzinnige dingen gebeuren. Iris krijgt een hond uit het asiel die erg slim blijkt te zijn. Samen zoeken Koos en Iris uit waarom deze hond is achtergelaten en door wie. Daarna gaan Koos, Iris en de hond op zoek naar een verdwenen portemonnee op een autosloperij. Lukt het Detectivebureau Iris en Ko om al deze zaken op te lossen?
Geschreven voor 8+. Wendelien van den Erve maakte de leuke en sfeervolle illustraties.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bert Wiersema - Wiersema, Bert-Detectivebureau Irs en Ko (Omnibus 2) (nieuw)