Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

P.J. in 't Veld (voorwoord) - Historische Vereniging Oud-Beijer

Schrijver:
Titel: Historische Vereniging Oud-Beijerland-Van Kraaijenbosch tot Havenkwartier
Uitgever:
Bijzonderheden: Van Kraaijenbosch tot Havenkwartier, een uitgave van de Historische Vereniging Oud-Beijerland is de 4de aflevering van 'Bedrijvigheden in ons dorp'.  Het aanzien van Oud-Beijerland van rond 1900 is niet te vergelijken met het Spuidorp van nu. Wa...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Van Kraaijenbosch tot Havenkwartier, een uitgave van de Historische Vereniging Oud-Beijerland is de 4de aflevering van 'Bedrijvigheden in ons dorp'. 
Het aanzien van Oud-Beijerland van rond 1900 is niet te vergelijken met het Spuidorp van nu. Waar nu de woonwijk Het Havenkwartier is, was eens Het Kraaijenbosch en na 1902  het eerste bedrijventerrein van ons dorp, met bedrijven aan de Oostkade en Scheepmakershaven, zoals de klompenfabriek van Merkx, Van Overhagen, machinefabriek De Oude Maas, stukadoors Binken en de Groot, zalm en palingrokerij Koen Visser. en niet te vergeten de Oud- Beijerlandse gasfabriek, scheepswerven van Van Bellen en die van de fa. Smit. 
Dit boek geeft in woord en beeld een overzicht van verleden tot en met heden.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.J. in 't Veld (voorwoord) - Historische Vereniging Oud-Beijerland-Van Kraaijenbosch tot Havenkwartier