Elisa Coles - Coles, Elisa-Gods souvereiniteit

Schrijver:
Titel: Coles, Elisa-Gods souvereiniteit
Uitgever:
Bijzonderheden: Gods souvereiniteit van Elisa Coles is een werk waarin Gods soevereiniteit uitblinkt in het verkiezen, verwerpen en verlossen van zondaren.  Stellige en praktikale verhandeling van Gods souvereiniteit, mitsgaders andere wezenlijke stukken, daarui...
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gods souvereiniteit van Elisa Coles is een werk waarin Gods soevereiniteit uitblinkt in het verkiezen, verwerpen en verlossen van zondaren. 
Stellige en praktikale verhandeling van Gods souvereiniteit, mitsgaders andere wezenlijke stukken, daaruit afgeleid; namelijk van de rechtvaardigheid, de verkiezing, verlossing, krachtdadige roeping en volharding.
Elisa Coles (1608?-1688) was werkzaam aan de Universiteit van Oxford en is bekend geworden als auteur van Gereformeerde theologische werken.
Dit werk verscheen voor het eerst in 1673 in het Engels in onder de titel A Practical Discourse of God's Sovereignty: with other Material Points deriving thence.
Met een voorwoord van D. de la Roche, Thomas Goodwin, John Owen, W.W. en Elisa Coles. 
Naar den laatsten druk uit het Engelsch vertaald. 
Nieuwe druk.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elisa Coles - Coles, Elisa-Gods souvereiniteit