Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rudolf van Reest - Reest, Rudolf van-De levensroman van dr. H.

Schrijver:
Titel: Reest, Rudolf van-De levensroman van dr. H. Colijn
Uitgever:
Bijzonderheden: Rudolf van Reest (pseudoniem voor C. van Spronsen) beschrijft in De levensroman van dr. H. Colijn het leven van deze vooroorlogse minister-president.  Opgedragen aan het Nederlandse volk.  Hendrikus Colijn (1869-1944) was een Nederlands militair...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Rudolf van Reest (pseudoniem voor C. van Spronsen) beschrijft in De levensroman van dr. H. Colijn het leven van deze vooroorlogse minister-president. 
Opgedragen aan het Nederlandse volk. 
Hendrikus Colijn (1869-1944) was een Nederlands militair die actief was in Atjeh. Verder was hij topfunctionaris en politicus van de Anti-Revolutionaire Partij. Van 1925 tot 1926 en van 1933 tot 1939 was hij in vijf kabinetten Minister-president van Nederland (de kabinetten Colijn I, II, III, IV en V).
Rudolf van Reest (1897-1979) was een Nederlands literator die ondanks zijn geboorte in Rotterdam gezien wordt als een Zeeuws schrijver. Verder was hij medewerker van het dagblad Trouw.
Met foto's.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rudolf van Reest - Reest, Rudolf van-De levensroman van dr. H. Colijn