Cassandra Claire - Stad van Beenderen

Schrijver:
Titel: Stad van Beenderen
ISBN: 978902103931
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 2007 | deel 1 van een serie | 487 pagina's | lichte gebruikssporen | paperback
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer de vijftienjarige Clary Fray een avondje uitgaat met haar beste vriend Simon, beseft ze niet dat haar leven op het punt staat om voorgoed te veranderen. Niet alleen is ze getuige van een moord die gepleegd wordt door jongeren met vreemde tatoeages, ze is ook de enige die deze bizarre gebeurtenis lijkt te kunnen zien. Als Clary's moeder verdwijnt, kruisen de daders opnieuw haar pad. Ze blijken schaduwjagers te zijn, afstammelingen van engelen die de aarde beschermen tegen demonen. Samen met een van hen, Jace, gaat ze op zoek naar haar moeder. Dat ze stapelgek van hem wordt, is nog maar de kleinste van haar zorgen. Want algauw doet ze en ontdekking over haar verleden - en de verschrikkelijke toekomst.

Cassandra Clare is een van de populairste en succesvolste YA-auteurs ter wereld. Met haar 'Kronieken van de Onderwereld' serie wist ze een miljoenenpubliek aan zich te binden. Tot deze serie behoren: 'Stad vanVuur' (deel 2), Stad van Glas (deel 3), Stad van de Gevallen Engelen (deel 4), Stad van Verloren Zielen (deel 5) en Stad van Hemelse Vlammen (deel 6).
Verder lezen

Scriptorium uit Wildervank

zakelijk

Logo Scriptorium

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cassandra Claire - Stad van Beenderen Cassandra Claire - Stad van Beenderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Scriptorium

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Scriptorium
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Domino Design
    Kamer van Koophandel nummer: 77181328
    NL003162647B27
    https://dominodesign.org
  • Na uw bestelling ontvangen u en Scriptorium een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Scriptorium vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Scriptorium kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.