Floor Geenen - De Caduceus Code

Schrijver:
Titel: De Caduceus Code
ISBN: 9789090241432
Uitgever: Gaia Abc
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 16,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Leven in harmonie met jezelf! Of je nu psycholoog, astroloog of geïnteresseerde bent in medische thema's of in de relatie tussen lichaam en geest, iedereen zal beamen hoe belangrijk het voor je hele wezen is om in harmonie met jezelf te leven.

Het leven bestaat uit een bijzondere balans, gesymboliseerd door de eeuwige wisselwerking tussen yin en yang, donker en licht, nacht en dag, zwart en wit, het emotionele en het rationele. Astrologisch wordt dat prachtig gesymboliseerd door de balans tussen Maan en Zon.

Alles in het leven heeft twee kanten, en in ieder mens zitten beide energieën, maar hoe werken die samen? Waar zit de kern van de harmonie met jezelf?
Die kern heeft Floor Geenen gevonden in een bijzonder astrologisch punt: het midpunt van de Zon en de Maan, een punt dat ze het Caduceuspunt heeft genoemd.
De praktische betekenis van dit punt heeft ze in haar therapeutische praktijk 'Gaia's ABC' gedurende de duizenden behandelingen die ze heeft gegeven mogen ervaren. Steeds weer gaf dit punt haar een bron van informatie over de oorspronkelijke kern van de mens, en werd de oerenergie van de mens zichtbaar.

In dit boek heeft Floor Geenen vele van haar ervaring met het Caduceuspunt neergelegd: theorie en achtergronden, diepere inzichten en vooral ook een aantal heldere duidingen, geïllustreerd aan de hand van talloze voorbeelden, zowel uit haar praktijk als van bekende mensen. Het boek is daardoor ook tot een naslagwerk geworden, een handboek waarin je de informatie in teken en huis van je eigen Caduceuspunt kunt terugvinden.
Bij de duidingen ligt de nadruk op de samenhang tussen astrologie, psychologie en geneeskunde, waarin ze ook facetten van de oude Chinese geneeskunde betrekt, evenals de leer van de chakra's.

'De Caduceus Code' geeft een boeiende en verhelderende kijk op de relatie lichaam en geest, in verbinding met de essentie van de mens: de wortelstam waarop alles berust en die de basis is van onze bewegingen in balans.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Floor Geenen - De Caduceus Code