Ivan Van Cant - Aan de Waanzin Voorbij

Schrijver:
Titel: Aan de Waanzin Voorbij
ISBN: 9789072547354
Uitgever: De Krijger
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,24
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ivan Van Cant (1957) is net als het hoofdpersonage van zijn eerste boek kapitein bij het Belgische Landmacht. Sinds 1985 legt hij zich toe op de verhoudingen tussen de media en de Krijgsmacht. Hij wordt in 1989 aangesteld als persofficier voor de Belgische Strijdkrachten in Duitsland en begeleidt onmiddellijk na de val van het Ceaucescu regime in 1990 en 1991 als militair journalist verschillende humanitaire zendingen naar een weeshuis en medische dispensaria in de Roemeense Karpaten. Hij behaalt in 1992 het diploma van Public Affairs Officer aan de Amerikaanse Defense Information School te Indianapolis.
Tijdens het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie (1 juli 1993 – 1 januari 1994) werkt Ivan Van Cant als persverantwoordelijke in de diplomatieke staf van de European Community Monitor Mission in Ex-Joegoslavie, waar hij vooral met internationale journalisten rondreist in Bosnië en Kroatië. Na zijn terugkomst schrijft hij in 1994 tijdens zijn vrije uren aan een manuscript over de belevenissen van twee Belgische kapiteins in de Balkan. Na zijn cursus voor hoger officier aan het Koninklijk Hoger Instituut voor Defensie wordt hij in juli 1995 aangezocht als televisie-eindredacteur voor de Informatiedienst van de Belgische Krijgsmacht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.