Nury Vittachi - De Fengshui detective

Schrijver:
Titel: De Fengshui detective
ISBN: 9789038916668
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bestseller-auteur Vittachi schrijft levendig en humoristisch en zijn karakters zijn op een charmante manier geloofwaardig. Spannende 'soft boiled' misdaadverhalen die ontspannen...- Publishers Weekly, VS
A real delight... - Crime Factory, Australi r>Vittachi speelt op virtuoze wijze met het klassieke misdaadverhaal... Zijn invallen zijn origineel en grappig, zijn oplossingen verrassend, zijn dialogen treffend... Hier stroomt de chi... - NDR - radio, Duitsland
Maak kennis met C.F. Wong en de andere leden van de Singaporese Unie van Industri Mystici in deze bundel verhalen die geschreven zijn in de beste traditie van het klassieke misdaadverhaal. Ze doen denken aan de verhalen van Sherlock Holmes en Father Brown, maar tegelijkertijd wordt hier het genre opnieuw uitgevonden! De speurder is geen politie-inspecteur of private eye, maar een Aziatische geomant - fengshui-expert - die zijn theorie en rekenmethodes niet alleen gebruikt om in kantoren, woonhui-zen en tempels spirituele harmonie te cre n, maar ook om mysterieuze voorvallen, netelige situaties en moorden op te lossen.
Hij wordt daarbij (vaak tegen zijn zin) ter zijde gestaan door de 17-jarige Australische Joyce die onbekommerd door Wongs porseleinkast van ooster-se wijsheden en tradities banjert. Ondanks alle misverstanden tussen deze twee, vormen Joyce en CF. Wong een onverslaanbaar duo.
Nury VITTACHI werd in 1958 op Ceylon, het huidige Sri Lanka, geboren. Hij studeerde in Engeland en leerde het journalistieke handwerk in Fleet Street. In 1968 vestigde hij zich in Hongkong, waar hij werkte als columnist, boekenschrijver en uitgever. Toen Hongkong overging naar China (1997) kreeg hij een schrijfverbod en begon hij aan de avonturen van fengshui-meester C.F. Wong. Zijn werk verschijnt o.a. in Duitsland en Oostenrijk, de VS, Engeland, Frankrijk, Japan, Australi n Hong Kong.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nury Vittachi - De Fengshui detective