Burger, Jan Erik / Hesp, Paul / Schuppen van, Steven - Op de vo

Schrijver:
Titel: Op de voet gevolgd / 13 voettochten uit het tijdschrift OP LEMEN VOETEN
ISBN: 9789021510675
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kosmos bv, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, geïllustreerd, aantal pagina's 178, eerste druk 1982
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze paperback is in een voortreffelijke staat zonder beschadigingen. Het boek heeft geen leesvouwen maar is nog kaarsrecht in de rug. Er zijn geen aantekeningen, naam of opdracht in geschreven. Op de rugzijde van het omslag is lichte verkleuring ontstaan (zie foto's), maar dit is zeker niet hinderlijk.
Verder lezen

"Score a Book !" uit Wittem

particulier

Logo "Score a Book !"

Nadat een bestelling is geplaatst, ontvangt u het betaalverzoek. Het totaalbedrag is samengesteld uit de verkoopprijs plus verzendkosten. Uw order wordt goed en stevig verpakt om beschadiging te voorkomen. Na ontvangst van uw betaling, wordt het pakket per eerste gelegenheid verzonden.
Het is ook mogelijk om de bestelling, na het maken van een afspraak, te komen ophalen in Wittem.
"Score a Book!" verzendt uw bestelling ook naar België.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Burger, Jan Erik / Hesp, Paul / Schuppen van, Steven - Op de voet gevolgd / 13 voettochten uit het tijdschrift OP LEMEN VOETEN Burger, Jan Erik / Hesp, Paul / Schuppen van, Steven - Op de voet gevolgd / 13 voettochten uit het tijdschrift OP LEMEN VOETEN Burger, Jan Erik / Hesp, Paul / Schuppen van, Steven - Op de voet gevolgd / 13 voettochten uit het tijdschrift OP LEMEN VOETEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij "Score a Book !"

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met "Score a Book !"
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en "Score a Book !" een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van "Score a Book !" vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • "Score a Book !" kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.