Patrick Overeem - Het radicale midden overzee

Schrijver:
Titel: Het radicale midden overzee
ISBN: 9789463013819
Uitgever: Eburon
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het liberalisme drukt een groot stempel op onze samenleving. Tegelijk krijgt het veel kritiek, zowel van links als van rechts. De vraag rijst: wat kan er voor in de plaats komen? Een alternatief dat zich momenteel vanuit ‘het radicale midden’ aandient is het ‘postliberalisme’. Geïnspireerd door christelijk-sociaal denken hekelen vooral Britse en Amerikaanse postliberalen zowel de vermarkting als de verstatelijking van belangrijke levenssferen. Ze hechten veel belang aan lokale gemeenschappen en persoonlijke deugdzaamheid.Postliberalisme heeft diepe theologische en filosofische wortels en wil tegelijk bijdragen aan de aanpak van de grote problemen van onze tijd. Het is een uitdagende beweging voor mensen die teleurgesteld zijn in de gevestigde partijen, maar zich niet thuis voelen bij politieke extremen.Deze bundel heeft tot doel om het Nederlandse publiek met dit postliberalisme bekend te maken. Biedt het overzeese postliberalisme ook voor ons een wenkend perspectief?
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.