Rudy Soetewey - De laatste reis

Schrijver:
Titel: De laatste reis
ISBN: 9789079552818
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kramat
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Paperback / 1ste druk / 2012 / 213 pagina's / Nederlands / 9789079552818
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jonge journalist Stearns krijgt het dagboek van een spoorloos verdwenen lid van de Londense society in handen. Wanneer hij besluit om het leven van de man te reconstrueren, stelt hij vast dat achter de puriteinse façade een gruwelijke, cynische waarheid schuilgaat.

De laatste reis is voor alles een verhaal vol negentiende-eeuwse romantiek en met tal van bizarre personages. Een spannende geschiedenis met veel onverwachte wendingen en een verrassende ontknoping. Tegelijk biedt de roman een fascinerende blik op de Edwardiaanse maatschappij ten tijde van de eeuwwisseling.

De laatste reis is een heruitgave van een roman uit 1996.

Historische roman, die ik geschreven heb rond een persoonlijk drama. Het terugbrengen van het gegeven in de tijd dwong me om afstand te nemen, en gaf me tegelijk de kans om mijn verdriet te verwoorden. (Rudy Soetewey)
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rudy Soetewey - De laatste reis