Pauline van Aken - Durf, leer en presenteer

Schrijver:
Titel: Durf, leer en presenteer
ISBN: 9789066657335
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij SWP
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2008 / 283 pagina's / Nederlands / 9789066657335
Prijs: € 10,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Presenteren met zelfvertrouwen en plezier. Dat wil jij toch ook: een speech of presentatie voor publiek of voor de camera, boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten? Met behulp van dit boek kun je zelf werken aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan dit boek als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen.

durf, leer en presenteer: zet jezelf neer geeft inzicht, handvatten en nuttige tips. Met een kijkje in de keuken van onder andere Wendy van Dijk, Catherine Keyl, Sacha de Boer, Rick Nieman, Aad van den Heuvel, Albert Verlinde, Hans Wiegel, Ber Damen, Dirk Grootjans en Twan van de Kerkhof.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pauline van Aken - Durf, leer en presenteer