Eveline van de Putte, Veronica Nahmias - De Hemelvrouw

Schrijver:
Titel: De Hemelvrouw
ISBN: 9789490924010
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Appelmoes
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 1ste druk / 2010 / 160 pagina's / Nederlands / 9789490924010
Prijs: € 23,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit sprookjesboek zijn sprookjes en legendes uit ruim twintig verschillende landen opgenomen. Van Somalië tot Bosnië, van Frankrijk tot Japan en van Peru tot Kaapverdië. Auteur Eveline van de Putte verzamelde de sprookjes via oudere migranten en vluchtelingen in Nederland. Hun persoonlijke verhalen die aan de sprookjes voorafgaan, geven dit sprookjesboek een extra dimensie.
De sprookjes zijn geïllustreerd door Veronica Nahmias. Zij tekende ook de kleine, reislustige mus Hajayat, die de verschillende verhalen met elkaar verbindt.

De Hemelvrouw gaat over verliefde prinsen, boze goden, verbannen heksen, vermomde koningen, nieuwsgierige wetenschappers, melaatse prinsessen en slimme dieren. Maar ook over tolerantie, vredelievendheid, kracht en wijsheid.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eveline van de Putte, Veronica Nahmias - De Hemelvrouw