Siler, B. - De Pilates-methode / de nieuwe manier om je lichaam

Schrijver:
Titel: De Pilates-methode / de nieuwe manier om je lichaam in vorm te brengen
ISBN: 9789022529546
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2001, paperback, in prima staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Pilates Methode
Wat is Pilates? De Pilates-methode, de nieuwe manier om je lichaam in vorm te brengen, is een uniek systeem van reken strekoefeningen dat meer dan negentig jaar geleden door Joseph H. Pilates werd ontwikkeld. Dit zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Het verenigt lichaam en geest en creëert een meer gestroomlijnd uiterlijk. In een periode waarin de fitnessindustrie over zichzelf struikelt om nieuwe, innovatieve trends in het leven te roepen, onderscheidt de Pilates-methode, die al meer dan negentig jaar succes heeft, zich als een beproefde en betrouwbare formule van wijsheid en gegarandeerde resultaten. Pilates werd ontwikkeld voor het creëren van een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezond leven en sluit aan bij de tegenwoordige aandacht voor de kerngedachte van balans. In de afgelopen vijf jaar heeft de mind/body-trend een enorme vlucht genomen ten gevolge van een nieuw bewustzijn en een diepe ontevredenheid mer de resultaten van moderne oefenprogramma's. Mensen beginnen zich te realiseren hoe inefficiënt de oefeningen van de jaren tachtig waren. Misschien hebben we de mentaliteit van ‘wie mooi wil zijn, moet lijden pijn’ aangenomen, maar uiteindelijk leidde dat ertoe dat we te veel van onze kostbare vrije tijd in de sportschool doorbrachten. We worden ons er nu van bewust dat lichaamsoefening een belangrijk onderdeel van ons leven zou moeten zijn, maar dat die oefeningen ons plezier in een volledig leven moeten verhogen en er geen afbreuk aan moeten doen. Met Pilates, vooral met de training op de mac, kan de tijd die we in een sportschool of vóór een video aan oefeningen besteden, korter zijn, maar halen we toch het groorste voordeel uit een training van het hele lichaam. De training op de mat leert ons dat het lichaam het beste en enige instrument is dat nodig is voor het bereiken van een goede lichamelijke conditie.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Siler, B. - De Pilates-methode / de nieuwe manier om je lichaam in vorm te brengen Siler, B. - De Pilates-methode / de nieuwe manier om je lichaam in vorm te brengen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.