Wouters - Cirkel van liefde / druk 1992

Schrijver:
Titel: Cirkel van liefde / druk 1992
ISBN: 9789021519159
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Gebonden, met stofomslag klein kreukje
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
IIlustraties Els Boertje

De Vlaamse schrijfster doet kond van de door haar ontdekte en beleefde 'ware liefde' van een vrouw (zijzelf) voor een man. Een motivatie voor deze nogal bevlogen beschrijving van haar ervaringen, en de publicatie ervan, verstrekt ze niet. Op het eerste gezicht lijkt het boekje een openhartig, persoonlijk verslag van pijn en vreugde in de liefde, bij nadere beschouwing blijken koketterie, modieusheid en mentale belering en uitleggerij het openhartige en persoonlijke te overschaduwen. Aan de hand van verschillende New Age-items, zoals dromen, voorspelling d.m.v. tarotkaarten, aura-reading, astrologie, noteert de schrijfster wat haar bij verrassing is overkomen: 'de vrouw in haar is ontwaakt'. Enkele door de schrijfster gekozen gedichten en citaten larderen haar korte notities, die 'grote' woorden bevatten als extase, mystiek, diepste Zelf, Godin, Tao, esoterische logica, enz. Toch raakt de schrijfster de kern, waar zij stelt: 'Liefde vraagt dat je echt bent in al wat je zegt en doet.' Met eenvoudige, zwart-wit tekeningen.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wouters - Cirkel van liefde / druk 1992 Wouters - Cirkel van liefde / druk 1992

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.