René Stockman - Marc

Schrijver:
Titel: Marc
ISBN: 9789031731053
Uitgever: Averbode
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Marc is zwaar gehandicapt. Als baby heeft hij in Congo een merkwaardige ziekte opgelopen. Sindsdien reageert hij niet meer. Hij staat mentaal ver van zijn ouders en familie af. Zijn moeder doet zijn verhaal. Haar strijd om hem menswaardig te laten leven en haar eigen innerlijk gevecht raakt de lezer bijzonder diep. Wat moet er met Marc gebeuren als hij ouder wordt? Is een psychiatrische instelling onontkoombaar? Moeder leeft zo sterk mee met Marc dat haar relatie eronder lijdt en uiteindelijk afspringt. Is hetdat allemaal waard?In zijn eerste novelle brengt broeder René Stockman een sterk verhaal dat niemand koud laat. Het autobiografisch accent maakt het alleen maar boeiender.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.